Ontbijt

Breakfast

Uitgebreid ontbijtbuffet Buffet breakfast 15.00
Ontbijtbordje: broodjes - mini croissant -beleg Continental breakfast

6.00

 

Voorgerechten

Starters

Tapasschotel per persoon Tapas Platter 10.00
Dagsoep (behalve op zaterdag) Soup of the day, potage ud jour (not on Saturday) 6.00
Tomatensoep met balletjes Tomato soup with meat balls 6.00
Huisgemaakt kaaskroketje Homemade cheese croquette 7.00
Huisgemaakt kaaskroketje, dubbel met frieten Homemade cheese croquette, double with fries 13.50
Huisgemaakt garnaalkroketje Homemade shrimp croquette 9.00
Huisgemaakt garnaalkroketje, dubbel met frieten Homemade shrimp croquette, double with fries 15.50
Kaas- en garnaalkroketje Cheese and shrimp croquette 13.00
Kaas- en garnaalkroketje, with fries Cheese and shrimp croquette, with fries 15.00
Wijngaardslakken met kruidenboter Escargots with butter with herbs 13.00
Polderaardappel met grijze garnaal en zure room Potato with shrimps and sour cream 17.00
Carpaccio van rund met basilicumolie Beef carpaccio and basil oil 12.00
Asperges op Vlaamse wijze Asparagus in a Flemish way 14.00
Zalm 'Gravad lax' met limoen, yoghurtdressing en Granny Smith Salmon 'Gravad lax' with lime, yoghurtdressing and Granny Smith 15.00

 

 

Hoofdgerechten

Main courses

Risotto met groene asperges en shi take Risotto with green asparagus and shi take 21.00
Vidée met sla en frieten Vol-au-vent with salad and fries 20.00
Stoofvlees met Westmalle met witloofsla en frieten Stew of beef with chicory salad and fries 20.00
Salade scampi met witte asperges en dille dressing Salad scampi with white asparagus and dill dressing 22.00
Hamburger Black Angus,witte kool,rucola,eendenleverkrullen Black Angus burger,white cabbage,rocket lettuce,curls of duck liverl 20.00
Tarbotfilet met jonge spinazie,mousseline met harissa en puree Turbot, spinach,mousseline with harissa and mashed potatoes 27.00
Roggevleugel 'dugléré' met hertoginnenaardappelen Ray's wing 'dugléré' and pommes duchesses 24.00
Asperges op Vlaamse wijze met natuurkrieltjes Asparagus in a Flemish way with cooked potatoes 24.00
Lamsfilet met crême van bloemkool,snijboontjes en gratinaardappelen Lamb with cream of cauliflower, beans and gratin 26.00
Asperges met gerookte zalm, gepocheerd ei en mousseline, natuuraardappelen Asparagus with smoked salmon, poached egg and muslin, cooked potatoes 27.00
Filet pur met frieten** Beef tenderloin steak with fries** 29.00
Entrecôte met frieten** Beef rib-eye steak with fries** 28.00
* Keuze warme sauzen : béarnaise, peper, champignon, kruidenboter, choron * Choice of sauces : béarnaise, pepper, mushrooms, herb butter, choron
* Keuze : groene sla,witloofsla, warme groenten * Choice : green salad, tomato salad, cooked vegetables

 

Nagerechten

Desserts

Vanille ijs Vanilla ice cream 6.00
Dame Blanche Vanilla ice cream with chocolate sauce 8.00
Café Glacé Iced Coffee 8.00
Kaasbordje Selection of cheese 11.00
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille-ijs Chocolate moelleux and homemade vanilla ice 10.00
Parfait van amandel met peperkoek en caramel Almond parfait with gingerbread and caramel 8.00
Tiramisu met speculoos van Heyns Tiramisu with spiced Heyns Bisquit 8.00
Sabayon van limoncello met vers fruit Limoncello sabayon with fruit 9.00


Hebt u een allergie voor bepaalde producten, laat het ons weten. Wij kunnen onze gerechten aanpassen. Al onze gerechten worden vers bereid waardoor onze producten met elkaar in contact kunnen komen, hierdoor kan kruiscontaminatie ontstaan.