Ontbijt

Breakfast

Uitgebreid ontbijtbuffet Buffet breakfast 15.00
Ontbijtbordje: broodjes - mini croissant -beleg Continental breakfast

6.00

 

Voorgerechten

Starters

Tapasschotel per persoon Tapas Platter ( 1 person) 10.00
Dagsoep (behalve op zaterdag) Soup of the day, potage du jour (not on Saturday) 6.00
Tomatensoep met balletjes Tomato soup with meat balls 6.00
Huisgemaakt kaaskroketje(1) Homemade cheese croquette(1) 7.00
Huisgemaakt kaaskroketje, dubbel met frieten Homemade cheese croquette, double with fries 13.50
Huisgemaakt garnaalkroketje(1) Homemade shrimp croquette(1) 9.00
Huisgemaakt garnaalkroketje, dubbel met frieten Homemade shrimp croquette, double with fries 15.50
Kaas- en garnaalkroketje Cheese and shrimp croquette 13.00
Kaas- en garnaalkroketje, with fries Cheese and shrimp croquette, with fries 15.00
Gebakken eendenlever met pompoencrème, boschampignons, portojus Fried duckliver, cream of pumpkin, mushrooms and port 16.00
Sint-Jakobsvrucht met butternut, crème van pastinaak, granny smith Saint-Jacques scallops butternut,cream of parsnip,granny smith 17.00
Paté en coppa van everzwijn, fruittoast, kweepeerconfituur Paté and coppa of wild boar, fruit toast, quince jam 14.00
6 Creuse oesters 6 Creuse oysters 16.00

 

 

Hoofdgerechten

Main courses

Salade met geitenkaas 'Polle', honingdressing en jonagold Salad with goat cheese 'Polle', honey dressing and jonagold 20.00
Vidée met sla en frieten Vol-au-vent with salad and fries 20.00
Risotto met boschampignons, herfsttruffel Risotto with forest mushrooms, autumn truffle 21.00
Tagliatelle met gerookte zalm, jonge spinazie, ricotta Tagliatelle with smoked salmon, young spinach, ricotta 22.00
Kabeljauw met savooikool, graanmosterdmousseline, grijze garnalen, puree Cod with savoy cabbage, grain mustard mousseline, Northsea shrimps, potato mash 25.00
Hamburger Black Angus, witte kool, rucola, eendenleverkrullen Black Angus burger, white cabbage, rocket lettuce, curls of duck liver 20.00
Fazant op Brabantse wijze met knolselderpuree Pheasant 'Brabançonne' style with celeriac mash 24.00
Hertenrugragout met wintergarnituur en kroketten Venison, seasonal vegetables and croquettes 24.00
Hazenrugfilet, gekarameliseerd witloof,boschampignons,grand veneur saus en kastanjepuree Hare fillet served with caramelized chicory,mushrooms,grand veneur sauce and mashed chestnut potatoes 32.00
Filet pur met frieten** Beef tenderloin steak with fries** 29.00
Entrecôte met frieten** Beef rib-eye steak with fries** 28.00
* Keuze warme sauzen : béarnaise, peper, champignon, kruidenboter, choron * Choice of sauces : béarnaise, pepper, mushrooms, herb butter, choron
* Keuze : groene sla,witloofsla, warme groenten * Choice : green salad, tomato salad, cooked vegetables

 

Nagerechten

Desserts

Vanille ijs Vanilla ice cream 6.00
Dame Blanche Vanilla ice cream with chocolate sauce 8.00
IJskoffie Café glacé, Ice coffee 8.00
Kaasbordje Selection of cheese 11.00
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille-ijs Chocolate moelleux and homemade vanilla ice 10.00
Crême brulée met speculoos Crême brulée with spiced bisquit 9.00
Sabayon 'Westmalle' met mokka ijs Sabayon 'Westmalle' with mocha ice cream 10.00
Nougat glacé met bosvruchtencoulis Nougat glace with forest fruit coulis 9.00


Hebt u een allergie voor bepaalde producten, laat het ons weten. Wij kunnen onze gerechten aanpassen. Al onze gerechten worden vers bereid waardoor onze producten met elkaar in contact kunnen komen, hierdoor kan kruiscontaminatie ontstaan.