Zondagsmenu De Zalm € 22.50 , exclusief dranken .  

Reservatie aanbevolen : 014 28 60 30    

       

16/12

Kaaskroketje

Gebakken zalmfilet met savooikool witte wijnsaus en mosterdpuree

Dame Blanche

 

23/12   

Quiche Lorraine

Varkenshaasje met rode kool, fine champagnesaus en gebakken krielen

Witte chocolademousse

 

30/12   

Wildpaté met ajuinconfituur

Gestoomde schelvisfilet met prei, mosterdsausje en natuuraardappelen

Rijstpap met bruine suiker

 

 

 

 

Menu Oudjaar 2018

 

Ontvangst met hapjes: gerookte forel, creuse oester, ganzenlever

 

 

Langoustine met lamsoor, crème van aubergines en schaaldierenjus

.

Pastinaaksoepje met Italiaanse ham en truffelroom

.

Hertenkalffilet met zalf van aardpeer, savooikool, boschampignons, wildjus en 

 

aardappel/peperkoek-gratin

.

Rubychocolade met bosvruchtentoetsen

of

Kaasbordje

 

70.00 pp exclusief dranken

 

100.00 pp, aperitief, waters, wijnen en koffie inbegrepen