Ontbijt

Breakfast

Uitgebreid ontbijtbuffet Buffet breakfast 14.00
Ontbijtbordje: broodjes - mini croissant -beleg Continental breakfast

6.00

 

Voorgerechten

Starters

Tapasschotel per persoon Tapas Platter 9.00
Dagsoep Soup of the day 6.00
Tomatensoep Tomato soup 6.00
Huisgemaakt kaaskroketje Homemade cheese croquette 7.00
Huisgemaakt garnaalkroketje Homemade shrimp croquette 9.00
Kaas- en garnaalkroketje Cheese and shrimp croquette 13.00
Asperges op Vlaamse wijze Asparagus Flemish style 14.00
Asperges met gerookte zalm, gepocheerd ei, mousseline Asparagus with smoked salmon, poached egg, muslin 16.00
Salade van asperges en Italiaanse ham Salad of asparagus and prosciutto 15.00
Carpaccio van tonijn met wasabimayonaise Tuna carpaccio with wasabi mayonnaise 14.00
Eendenlever met rozijnentoast, uienconfijt en tuinkers Foie gras with raisin toast, onion jam and cress 14.00
Wijngaardslakken met lookboter Snails with garlic butter 12.00

 

 

Hoofdgerechten

Main courses

Huisgemaakte kaaskroketten met frieten Homemade cheese croquettes with fries 13.50
Huisgemaakte garnaalkroketten met frieten Homemade shrimp croquettes with fries 15.50
Tagliatelle Carbonara Tagliatelle Carbonara 18.00
Spaghetti Bolognaise Spaghetti Bolognaise 14.00
Salade van asperges en Italiaanse ham, met gebakken aardappelen Salad of asparagus and prosciutto, baked potatoes 22.00
Salade Niçoise met gegrilde tonijn Salad Nicoise with grilled tuna 23.00
Steak tartaar (al dan niet bereid) Steak tartare with fries 24.00
Vidée met sla en frieten Bouchée à la reine (chicken pie) with salad and fries 18.00
Stoofvlees met Westmalle met sla en frieten Stew of beef with salad and fries 18.00
Zeebaars met venkel, paprikacoulis en kruidenpuree Sea bass with fennel, pepper coulis and herb mash 24.00
Zalmfilet met ragout van asperges en gebakken aardappelen Salmon fillet with ragout of asparagus and baked potatoes 22.00
Saltimbocca van kalf met gegrilde asperges, kalfsjus en rozemarijnaardappelen Saltimbocca of veal with grilled asparagus, veal and rosemary potatoes 25.00
Varkenskroon ‘Duroc d’Olives’ met primeurgroenten, dragonjus en kroketten Pork Crown 'Duroc d'Olives’ with early vegetables, tarragon sauce and croquettes 26.00
Stoofpotje van varkenswangen met kroketten Stew of pork cheeks with potato croquettes 22.00
Asperges op Vlaamse wijze met gepersilleerde aardappelen Asparagus Flemish style, persil potatoes 20.00
Asperges met gerookte zalm, gepocheerd ei, natuuraardappelen, mousseline Asparagus with smoked salmon, poached egg, potatoes,muslin 23.00
Hamburger Black Angus met tomaat, cheddar, ijsbergsla en rode ui Black Angus burger with tomato, cheddar, lettuce and red 20.00
Filet pur met frieten** Beef tenderloin steak with fries** 27.00
Entrecôte met frieten** Beef rib-eye steak with fries** 27.00
* Keuze warme sauzen : béarnaise, peper, champignon, kruidenboter, choron * Choice of sauces : béarnaise, pepper, mushrooms, herb butter, choron
* Keuze : groene sla, tomatensla, warme groenten * Choice : green salad, tomato salad, cooked vegetables

 

Nagerechten

Desserts

Vanille ijs Vanilla ice cream 6.00
Dame Blanche Vanilla ice cream with chocolate sauce 8.00
Café Glacé Iced Coffee 8.00
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille-ijs Chocolate moelleux and homemade vanilla ice 10.00
Torentje van rood fruit en parfaitmousse Turret of red fruit and mousse parfait 10.00
Sabayon van Westmalle Dubbel met mokka ijs Sabayon of Westmalle Dubbel with mocha ice 8.00
Kaasbordje Selection of cheese 11.00
Hebt u een allergie voor bepaalde producten, laat het ons weten. Wij kunnen onze gerechten aanpassen. Al onze gerechten worden vers bereid waardoor onze producten met elkaar in contact kunnen komen, hierdoor kan kruiscontaminatie ontstaan.