Ontbijt

Breakfast

Uitgebreid ontbijtbuffet Buffet breakfast 15.00
Ontbijtbordje: broodjes - mini croissant -beleg Continental breakfast

6.00

 

Voorgerechten

Starters

Tapasschotel per persoon Tapas Platter ( 1 person) 10.00
Dagsoep (behalve op zaterdag) Soup of the day, potage du jour (not on Saturday) 6.00
Tomatensoep met balletjes Tomato soup with meat balls 6.00
Huisgemaakt kaaskroketje(1) Homemade cheese croquette(1) 7.00
Huisgemaakt kaaskroketje, dubbel met frieten Homemade cheese croquette, double with fries 13.50
Huisgemaakt garnaalkroketje(1) Homemade shrimp croquette(1) 9.00
Huisgemaakt garnaalkroketje, dubbel met frieten Homemade shrimp croquette, double with fries 15.50
Kaas- en garnaalkroketje Cheese and shrimp croquette 13.00
Kaas- en garnaalkroketje, with fries Cheese and shrimp croquette, with fries 15.00
Gebakken kalfszwezerik met aardpeer,oesterzwam en portojus Fried veal sweetbreads with Jerusalem artichoke,oyster mushroom and porto 16.00
Asperges met grijze garnaal,gepocheerd ei en mousselinesaus Asparagus, shrimps, poached egg,mousselinesauce 17.00
Carpaccio van rund met basilicumolie en pijnboompitten Beef carpaccio with basil oil and pine nuts 14.00
Gemarineerde zalm met avocado, tomaat en limoen-yoghurt dressing Marinated salmon with avocado, tomato and lime-yoghurt dressing 14.00

 

 

Hoofdgerechten

Main courses

Penne met groene groenten, pesto, basilicum en parmezaan Penne with green vegetables, pesto, basil and parmesan 21.00
Vidée met sla en frieten Vol-au-vent with salad and fries 21.00
Asperges op z'n Vlaams Asparagus Flemish way VG/HG 13.00 / 22.00
Lentesla met asperges, schampi en kokos-currydressing Salad with asparagus, scampi and coconut-currydressing 22.00
Gebakken kabeljauw met een slaatje, tartaarsaus en zoete aardappelfrietjes Fried cod with a salad, tartar sauce and sweet potato fries 24.00
Zeebaars met koolrabi, chips van schorseneren, dillesaus en puree Sea bass with kohlrabi, crisps of salsify, dill sauce and mash 26.00
Hamburger 'Charolais' met gekonfijte ajuin, cheddar, rucola en aioli Burger 'Charolais' with candied onion, cheddar, ruccola and aioli 20.00
Eendenborst met gestoofde champignons, pastinaak, portojus en dauphine-aardappelen Duck breast with stewed mushrooms, parsnip, portojus and dauphine potatoes 26.00
Rundsstoofvlees met sla en frieten Beef stew with salad and fries 21.00
Gebakken kalfsniertjes met snijbonen, jenevermosterdsaus en gebakken krieltjes Fried veal kidneys with string beans, gin mustard sauce and fried potatoes 24.00
Filet pur met frieten** Beef tenderloin steak with fries** 29.00
Entrecôte met frieten** Beef rib-eye steak with fries** 28.00
* Keuze warme sauzen : béarnaise, peper, champignon, kruidenboter, choron * Choice of sauces : béarnaise, pepper, mushrooms, herb butter, choron
* Keuze : groene sla,tomatensla, warme groenten * Choice : green salad, tomato salad, cooked vegetables

 

Nagerechten

Desserts

Vanille ijs Vanilla ice cream 6.00
Dame Blanche Vanilla ice cream with chocolate sauce 8.00
IJskoffie Café glacé, Ice coffee 8.00
Kaasbordje Selection of cheese 11.00
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille-ijs Chocolate moelleux and homemade vanilla ice 10.00
Panna cotta met mango-chili coulis Panna cotta with mango-chili coulist 9.00
Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados Norman pancake, flambéed with calvados 11.00
Sabayon van Kriek Boon met amarena kers Sabayon with cherry beer Boon and amarena cherry 9.00


Hebt u een allergie voor bepaalde producten, laat het ons weten. Wij kunnen onze gerechten aanpassen. Al onze gerechten worden vers bereid waardoor onze producten met elkaar in contact kunnen komen, hierdoor kan kruiscontaminatie ontstaan.