Lekker aan tafel, met dagverse en eerlijke producten

Hotel de Zalm heeft een á la carte restaurant waar u kan lunchen en dineren. Naast de vaste gerechten serveren we ook ons vermaarde Weekmenu. Reserveren is aanbevolen.

Deze week op het menu

aan 25 euro, exclusief dranken, van zondag tot en met donderdag

‘s middags van 12 tot 14 uur, ’s avonds van 18 tot 22 uur (op zondagavond van 17 tot 21 uur)

 

Kermis staat deze periode voor de deur ! 

Slaatje met lauwe Brie

Parelhoensuprême met spinazie, Fine-champignonsaus en kroketten

Appelcake met vanilla ijs

 

Salad with  Brie

Guinea fowl  with spinach, Fine mushroom sauce and croquettes

Apple cake with icecream

nhoud accordeon

Knolseldersoepje met gerookte ham

Tongrolletjes met kreeftensaus en hertoginneaardappelen

Coupe advocaat

 

Celeriac soup with smoked ham

Tongue rolls with lobster sauce and Duchess potatoes

Coupe Advocaat

 

Inhoud accordeon

Noorzeegarnalencocktail

Varkenshaasje met geconfijt witloof en kroketten

Misérable

 

Norwegian shrimp cocktail

Pork tenderloin with candied chicory and croquettes

Miserable

Inhoud accordeon

Liever
à la carte?

Onze kaart bestaat uit een vast assortiment dagverse en eerlijke producten.