Lekker aan tafel, met dagverse en eerlijke producten

Hotel de Zalm heeft een á la carte restaurant waar u kan lunchen en dineren. Naast de vaste gerechten serveren we ook ons vermaarde Weekmenu. Reserveren is aanbevolen.

aan 27 euro, exclusief dranken, van zondag tot en met donderdag

‘s middags van 12 tot 14 uur, ’s avonds van 18 tot 22 uur (op zondagavond van 17 tot 21 uur)

 

Duo wildpaté met Ardeense confituur

Lamsnavarin met kroketjes

Chocomousse 

Zalmcocktail

Rundsbrochette met witloofsla,pepersaus en frietjes

Panna cotta

Garnaalbisque

Wildragoût met wintergarnituur en kroketjes

Crême brulée

Rundscarpaccio

Gebakken zalmfilet met witloofstoemp en witte wijnsaus

Coupe Brésilienne

Quiche Lorraine

Kalkoentournedos cross en Blackwell met spitskool en gebakken krieltjes

Crême caramel

Liever
à la carte?

Onze kaart bestaat uit een vast assortiment dagverse en eerlijke producten.