Lekker aan tafel, met dagverse en eerlijke producten

Hotel de Zalm heeft een á la carte restaurant waar u kan lunchen en dineren. Naast de vaste gerechten serveren we ook ons vermaarde Weekmenu. Reserveren is aanbevolen.

Deze week op het menu

aan 25 euro, exclusief dranken, van zondag tot en met donderdag

‘s middags van 12 tot 14 uur, ’s avonds van 18 tot 22 uur (op zondagavond van 17 tot 21 uur)

 

Huisgemaakt kaaskroketje

Homemade cheese croquette

Koolvis met schorseneren in room 

Saithe with salsify in cream

Rijstpap

Rice pudding 

Inhoud accordeon

Erwtensoep met spekjes

Pea soup with bacon 

Konijnenbil met Westmalle en wortelpuree

Rabbit leg with trappist and carrot mash 

Crême brulée met speculaas

Crême brulée with gingerbread 

 

 

 

inhoud accordeon

Wildpaté met uienconfituur

Venison paté with onion jam 

Rode poon met savooipuree en graanmosterdsaus 

Gurnard with savoy puree and grain mustard sauce 

Yoghurtmousse met limoen 

Yogurt mousse with lime 

Inhoud accordeon

Gemarineerde zalm

Gravad lax 

Wildragout met kroketten,wintergarnituur

Venison ragout with croquettes, winter garnish

Chocomousse

Chocolate mousse 

Inhoud accordeon

Gerookte everzwijnham met een herfstslaatje 

Smoked wild boar ham with autumn salad 

Kalkoentournedos met spruiten,champignonsaus en gebakken aardappelen

Turkey tournedos with Brussels sprouts, mushroom sauce and baked potatoes 

Gepocheerde peer met vanille-ijs en chocolade saus

Poire Belle Hélène 

 

 

Inhoud accordeon

Liever
à la carte?

Onze kaart bestaat uit een vast assortiment dagverse en eerlijke producten.