Lekker aan tafel, met dagverse en eerlijke producten

Hotel de Zalm heeft een á la carte restaurant waar u kan lunchen en dineren. Naast de vaste gerechten serveren we ook ons vermaarde Weekmenu. Reserveren is aanbevolen.

Weekmenu

aan 28 euro, exclusief dranken, van zondag tot en met donderdag

‘s middags van 12 tot 14 uur, ’s avonds van 18 tot 22 uur (op zondagavond van 17 tot 21 uur)

Inhoud accordeon

Kaaskroketje

Lamsburger met groene boontjes en gebakken krielaardappelen

Crème brulée

Pastinaaksoep met Italiaanse ham

Kabeljauw met preipuree en wittewijnsaus

Dame Noir

Graved lax 

Kalkoenbrochette met pepersaus, oventomaat en frieten

Tiramisu met speculaas

Garnaalkroketje

Varkenshaasje met savooi, mosterdsaus en kroketten

Witte chocomousse

Italiaanse ham met meloen

Oostends vispannetje met hertoginnenaardappelen 

Yoghurtmousse 

Liever
à la carte?

Onze kaart bestaat uit een vast assortiment dagverse en eerlijke producten.