Lekker aan tafel, met dagverse en eerlijke producten

Hotel de Zalm heeft een á la carte restaurant waar u kan lunchen en dineren. Naast de vaste gerechten serveren we ook ons vermaarde Weekmenu. Reserveren is aanbevolen.

Deze week op het menu

aan 25 euro, exclusief dranken, van zondag tot en met donderdag

‘s middags van 12 tot 14 uur, ’s avonds van 18 tot 22 uur (op zondagavond van 17 tot 21 uur)

 

Pompoensoep met Noordzeegarnaal

Stoofpotje van everzwijn met wildgarnituur en kroketten

Tiramisu van speculoos

Quiche Lorraine

Kalkoenbrochette met witloofsla,pepersaus en frieten

Vanillepudding met slagroom 

Pastinaakroomsoep

Zalmfilet met savooikool,mosterdsaus en krieltjes

Negresco 

Garnaalkroketje

Kalfsblanket met kroketten

Dame Blanche 

Liever
à la carte?

Onze kaart bestaat uit een vast assortiment dagverse en eerlijke producten.